VSTUPUJEME DO ROKU 2024

Milí zákazníci a přátelé,

přiblížil se den, kdy rok 2023 za sebou definitivně zavře dveře. Možná máte tendenci bilancovat, možná jen tak promítáte, co vše jste prožili, možná jen tak jste a užíváte si klidných dní. Ať je to jakkoliv, přejeme vám, ať jsou tyto dny laskavé a plné radosti. 

Já se dnes do roku 2023 na chviličku vrátím. Letokruh v tomto roce, z mého pohledu, prošel nejstabilnějším obdobím. Ač to nebyl rok vůbec lehký a nebylo vždy snadné udržet si víru, že už bude jen lépe, byl velmi kvalitní. Upravili jsme sortiment, něco vyřadili a něco naopak zavedli, našli stabilní dopravce, přečkali jsme veškerá omezení, která k nám přišla a hlavně se náš tým pro mě stal tím nejsilnějším článkem. To byl můj sen od toho, co jsem otevřela prodejnu. Dnes mám vedle sebe kolegyně nejen stejně naladěné a s podobným pohledem na život, ale ženy, na které se mohu spolehnout a tedy se na ně můžete spolehnout i vy, naši zákazníci. Je to tým, kde každá z nás nese určitý prvek a každá má svoji přidanou hodnotu. Moje vděčnost je veliká a všem holkám (Marta, Katka, Petra a Martina) patří velký dík. Věřím, že v této osvědčené podobě zůstaneme co nejdéle a Letokruh bude vzkvétat a růst dál přesně tak, jak to má ve svém logu. Ráda bych však kromě kolegyň, které vidíte pravidelně na prodejně zmínila i ty, kteří nejsou vidět, ale bez nich bychom nemohli vůbec fungovat. Je to naše paní účetní Renata, daňová poradkyně Marcela, grafik Martin, IT podpora ComPoriz a Lukáš a bezvaIT a Michal, tiskárna Voštěp, také majitelé objektu, kde je prodejna, dopravci a všichni další partneři.  DĚKUJEME!!

Plány do roku 2024 určitě jsou, ale doba je dnes tak rychlá a tak proměnlivá, že není nutné se o tom více rozepisovat. Naším cílem je pokračovat v tom, co děláme již 7 let a stále se zlepšovat. Věřím, že veškeré okolnosti zvenčí budou příznivé a my se těšíme na setkávání s vámi u nás na prodejně nebo online na e-shopu.

Naplněný rok 2024 vám přeje Bára a celý tým Letokruhu.