Novinky s vůní jara

S jarem se k nám letos dostávají novinky. Jsou krásné, voňavé i účelné. Jak jinak :-).

Začnu naprosto jedinečnými produkty anglické značky English Soap Company (ESC). Firma ESC se zabývá výrobou svých produktů od roku 2000 a vyrábí je na farmě v srdci anglického venkova ve Waldronu v Sussexu.  Jako první zmíním přírodní mýdla s bambuckým máslem, naprosto luxusními vůněmi a nádherným balením. Všechna jsou veganská. Ruku v ruce s nimi přichází také krémy na ruce s vitamínem E, bambuckým máslem, včelím voskem a bez parabenů. Kdybychom mohli ty vůně přenášet, tak věřte, že neodoláte ani minutku. Takže kdo můžete, zastavte se u nás v obchodě, protože je potřeba ovonět. Nebo mrkněte na e-shop SEM

Na začátku března přišla firma Nobilis s novou řadou ATOPIK určenou pro ekzematickou pokožku. Její hlavní složkou je ovesný olej a extrakt, také měsíček lékařský a konopný olej. Jak je pravidlem u Nobilisu, nechybí zde éterické oleje, a to kopaiva, blue tansy a cedr. Tím pomáhají produkty harmonizovat také psychiku, která je u ekzematiků velmi podstatná. Řada Atopik byla velmi dlouho vyvíjena ve spolupráci s univerzitami v Brně (VUT) a v Olomouci (LFUP).

A o jakých produktech zde píšeme? Obnovující krém pro citlivou a suchou ekzematickou pokožku, Zklidňující krém pro svědivou pokožku s vlhkými, červenými ložisky, Sprchový balzám - emulze pro celé tělo a Obnovující tělové mléko, které pomáhá zlepšit bariérovou funkci pokožky, hydratuje a jemně promašťuje bez pocitu mastnoty.

Dnes jako poslední zmíním Willow Tree. Jsou to přenádherné sošky autorky Susan Lordi. Jsou vyrobené z umělé pryskyřice, která napodobuje vzhled vyřezávaného dřeva. Já jsem tuto sošku poprvé koupila své mámě před cca 10 lety a před nedávnem jsem se setkala „náhodně“ s jejich distributorkou do ČR a bylo to jasné.

Autorka Susan Lordi o svých výrobcích říká: ,,Willow Tree je důvěrná, osobní linie ručně vyřezávaných figur. Každá z nich představuje vlastnost či sentiment, který nám pomáhá vážit si lidí kolem nás, léčit zraněné či objevit krásu okolního světa. Pro vyjádření emocí jsem použila pouze gest ... sklon hlavy, umístění ruky či natočení těla. Každá z figur pochází z mé originální dřevořezby. Doufám, že jednoduchost těchto figur vyjadřuje mír a klid nejen pro Vás, ale i pro ty, které milujete. ´´

A tím ještě nekončíme, máme v hledáčku další nádherné produkty.

Přejeme vám všem krásné jarní dny a těšíme se na setkávání u nás na prodejně nebo také online.

Za celý tým Letokruhu Bára