Jarní podpora těla i duše

V Letokruhu jaro M I L U J E M E.

Slunce postupně vstupuje do míst, kam nemělo celou zimu přístup. Těšíme se z každého paprsku a s nakvétajícími poupaty květin i stromů se probouzíme. Naše tělo i duše se po dlouhém období chladu a „temnoty“ těší na nové možnosti.  U mnohých si tělo přímo volá po očistě jak fyzické, tak emoční či spirituální. Řekla bych, že naše předsevzetí jsou silnější než s naším klasickým evropským novým rokem. Tento astrologický nový rok je s ohledem na vše jistě „výživnější“.

Kdo se chce podpořit a hezky nastartovat, tak tu pro něj máme jednu z mnoha dalších možností. Jak se rozhodnout je někdy těžké. Já osobně na to mám jednu jednoduchou pomůcku. Každý rok je jiný, měníme se, mění se naše fyzická těla, potřeby, styl, okolí… vše. Tedy nač ulpívat na jednom principu? A tak jeden, dva roky zkusíme jedno, další rok jiné. Prostě intuice, poslouchám sebe, co se mi líbí a s čím je mi příjemně. Nikdy nemá smysl jít do něčeho, co mi nesedí. Prostě NE.  Takže jarní podporu lze uchopit různě, třeba jen tak, že nejíme měsíc, dva sladkosti, pijeme ráno teplou vodu s citronem nebo upravíme stravu a zařídíme více pohybu... mnoho variant :-). Kdo máte rádi citlivější formu podpory a současně očisty, tak čtěte dál, bude to o mých oblíbených Tkáňových solích a přidám ještě nějakou další fajn dobrotu :-D.

Ještě než začnu s podporou ve smyslu očisty, začnu solí KALI PHOS, která je první jarní sůl a má za úkol podpořit energii v těle. Na růst a rozkvět jí potřebujeme dostatek a to je právě tento minerál, který navíc patří astrologicky jaru a znamení Berana.

Teď tedy koho zajímá šetrnější podpora, pak čtěte zde:

Tkáňové soli – psala jsem o nich ZDE… Vždy začínám s NAT MUR – je to minerál, který má na starosti pohyb vody v těle a mějte prosím na paměti, že ať děláte očistu na jakékoliv úrovni (tělo, mysl, duše) je nutná voda. Jakou do těla dostáváme, nechám na každém, množství také, ale o její správnou distribuci je nutné se někdy postarat, a to umí právě minerál NAT MUR. Nikdy na něj nezapomeňte, pokud potřebujete cokoliv ve svém životě rozpohybovat. Jako druhý volím NAT SULPH – minerál pro podporu jater, střev, lymfu, a hlavně pro mezibuněčný prostor (pomáhá vyplavit nepotřebné a spolu s NAT MUR tomu dá správný rytmus). Chcete-li jít hlouběji, pak doplňte NAT PHOS, která si poradí s PH těla a k tomu KALI SULPH, která zase vyluxuje buňku uvnitř a odvede spolu s NAT SULPH z těla pryč. Co mi u těchto produktů hodně lahodí je, že pracují ne všech úrovních (tělo, mysl, duše).

Mrkněte také na Duhové elixíry, kde lze krásně jemně začít elixírem Fungilen pro trávící trakt a po něm Detoxilen na krev a očistu, třetí se nabízí revitalizátor a PH kontrolor Vitador a pokud chcete doplnit přírodní vitamíny a minerály, tak určitě Fructavit.

A nějakou dobrotu? Ke všem výše uvedeným produktům doporučuji čaje, třeba DETOXIKAN nebo ČIŠTĚNÍ KRVE a jakékoliv zpracování byliny Ostropestřec. To vše a ještě více dalších produktů dotupných u nás najdete ZDE.

Ze srdce vám přeji krásné jaro a mnoho radosti, s láskou Baru