VSTUPUJEME DO ROKU 2023

V tomto adventním čase bych vás všechny velmi ráda pozdravila a po dlouhé době napsala pár řádků. Úvodem mi však dovolte nám všem popřát nádherný a radostný konec roku 2022 a do roku 2023 vnést radost, přátelství, lásku a hojnost všeho prospěšného pro každého z nás. S láskou Baru

Rok 2022 byl pro mě i pro Letokruh velmi pestrý a současně velmi přínosný, ačkoliv ten přínos nebyl vždy jen přes příjemné momenty. Ale tak to v životě chodí. Mohli jste mě osobně častěji potkat na prodejně, od září v podstatě každý den dopoledne. Přiznám se, že díky tomu jsem se opětovně častokrát utvrdila, že to co děláme, má smysl a určitě v tom dál pokračujeme a připravujeme další novinky (ty jsou zatím v prenatálu :-)) 

Jednu z méně příjemných zkušeností zde zmíním, protože je důležitá. Bylo to absolutní zrušení našeho Facebookového profilu Letokruh - prodejna a eshop. Nejsme první a ani poslední, komu se to stalo. Po sedmi letech práce a sdílení jsme byli čistí jako lilie. Tehdy jsem si řekla... "fajn, tak počkáme a uvidíme". Až za měsíc jsem se rozhodla založit nový profil pod názvem Letokruh, laskavá péče v taktu přírody. Tím jsem si uvědomila, jak osvobozující to vlastně byl okamžik. Nový název začal přinášet nové náměty a tak jsme se stali, vlastně tak trochu "znovuzrozeni".

Konec roku se nesl v duchu velkého zájmu o naši laskavou péči a rady na naší prodejně. A tak jsme radili, lé-čili a naslouchali. Opět jsem se mnohokrát přesvědčila, že naše produkty, které nabízíme, jsou opravdovou špičkou ledovce a nenechávají nás a naše klienty ve štychu. Stejně tak potřebuji napsat, jak velkou cítím vděčnost za skvělé dodavatele, které máme. Stejně jako za naše nejbližší kolegy z oboru homeopatie, aromaterapie, přírodní kosmetiky a dalších oblastí, které jsou velmi tence protkány s našimi službami. Vždycky, když sami nevíme jistě, víme komu zavolat a dostaneme přesně takové informace, které můžeme s radostí předat dál.

A co se rodí na rok 2023? Tak to přesně nevíme, ale již se to tvoří a vybarvuje. Projdeme postupně lehkou změnou sortimentu, e-shop už se také těší na nějaké změny, prodejna je vcelku kompaktní, tak uvidíme, zda bude něco potřebovat :-). No a ráda bych v našem týmu výhledově přivítala kolegyni, která převezme co nejvíce mojí "obchodní" práce a celou prodejnu tak, abych se mohla více a více věnovat našim skvělým klientům a zákazníkům.  

Máme před sebou mnoho práce a já se velmi, velmi těším. A protože jsem přirozený podnikavec.... tak nic není nemožné :-) :-) O všem vás budeme informovat na webu, facebooku, instagramu nebo osobně. Tak se těšte s námi!

Přeji nám všem radost a mnoho úsměvu.

S láskou a vděčností, Baru