Červánky péče

V červnu je vhodné se zaměřit na podporu tenkého střeva. Nejenom tenké střevo, ale všechny naše orgány jsou takovým malým mozkem těla. Pracují na svých programech a záležitostech tak, aby chod těla fungoval na jedničku. Někdy však orgánům dáváme zabrat. Znáte následující pocity a situace?

Čas je věčný, říká se…tak proč mi dělá problém se uvolnit a být v jeho proudu? Namísto toho přichází stres – „Jak to zvládnu?“ Proč nemá den 48 hodin, abych stihl/a vše, co potřebuji? Kdy mám odpočívat? Tohle vše je přežitek dnešní doby – musíme zvládnout vše za pět minut a vypadat u toho naprosto v pohodě. Tenké střevo, však tento životní styl nesdílí a dokonce i trpí. Dochází k jeho oslabení, jelikož se orientuje na zvládnutí stresu namísto jeho běžných funkcí. V tomto spočívá vnitřní orgánový koloběh. Každý orgán je důležitý pro ten druhý. Když je v nepořádku tenké střevo může docházet k nerovnováze v močovém měchýři a přicházejí záněty. A pak už to takzvaně jede.

Jak si poradit se stresem a hlavně, jak jej eliminovat?

Rozhodně péčí o sebe, a to jakýmkoliv způsobem. V dnešní době je už mnoho cest i způsobů jak se věnovat svým potřebám a nadmíru je uspokojovat. Mnohdy je však těžké zvolit tu správnou cestu nebo vhodný produkt. Často jsou produkty potřebné k pohýčkání své osobnosti rozptýleny a ztraceny v množství, ze kterého máme možnost vybírat. Proto jsme tu my s naším e-shopem a obchůdkem LETOKRUH. Vždy hledáme produkty lahodící našemu a vašemu srdci a tvoříme skladbu sortimentu, který má příběh. Předáváme vám již pět let zkušeností.

A z čeho je možné vybírat pro potěšení tenkého střeva a péči o sebe?

Bylinářství a kořenářství JUKLčaj Žlučník slinivka

Dědek KořenářZeměžlučová směs

Duhové elixíryFructavit

Nobilis TiliaÉterický olej Oregano

Dr. MercolaMagnesium Treonat

Bachovy esenceRescue Remedy 20 ml

Tkáňová sůlNat Sulph a Kali Sulph

Koloidní stříbroKoncetrace 20 ppm 500 ml

Harmonizační obraz – Sněhová vločka s krystaly

Vykuřovadla a feng shuiVykuřovací směs Uvolnění a rovnováha, činelky, tibetské mísy

Australské esenceSpace clearing

Tělová svíce HOXI3. čakra

Čakrové svíce 2. čakra

Duhová kočka Karty cesta k sobě

Další rady a tipy, jak podpořit organismus a pečovat o sebe budou na našem instagramu a facebooku během celého měsíce.

INSTA: https://www.instagram.com/letokruh_brno/

FB: https://www.facebook.com/letokruh.

V těžkých situacích nebo pro radost si vzpomeňte na mantry měsíce června, které vám pomohou překonat překážky, být v přítomném okamžiku a mít se rád/a.

Mantry měsíce června

„Pečováním o své nitro obdaruješ druhé.“

„Práce na sobě odráží se na hladině tvé řeky života.“

Mantra je tzv. nástrojem mysli. Neustálým opakováním, ať už v meditaci, zpěvem, šeptem či běžným odříkáváním se posiluje vědomí mysli o mantře. Myšlenky se mohou měnit a obnovovat jako buňky. Prostřednictvím pravidelné koncentrace na poselství měsíce května (či jakoukoliv vám milou mantru), přetvoříte sílu slov do prožitku.

S vděčností předávám tyto řádky právě Tobě a přeji Ti s celým týmem LETOKRUHu, ať tě péče o sebe přivede ke klidu a harmonii.

AMI