Vnitřní posílení pravdy

Láska a pravda vítězí

V měsíci dubnu k nám přitéká nádherná energie štěstí a aktivity, která nás podpoří v proměňování běžných věcí, na nezapomenutelné zážitky plné lásky a porozumění. Zaměříme se na péči o játra, jejich harmonizací a podporou. Můžete se těšit na spoustu rad a tipů, jak být v lásce, pravdě a mít fit játra, která se usmívají. :))) Tím se budete usmívat zaručeně i vy a všichni kolem vás.

Duben a JÁTRA

Největší žláza v našem těle, která je nezastupitelná, a má více než 500 funkcí. Orgán, který zpracovává živiny vstřebané trávicím traktem, pracuje s hladinou glukózy, aminokyselin a tuků, neutralizuje a vylučuje toxiny, ukládá železo, mění živiny na energii a mnoho dalšího.  Játra nám z hlediska psychosomatiky ukazují, jaký máme vztah ke světu a k lidem, respektive k sobě.

Co vyjadřuje tvůj vztah k sobě?

Zamysli se chvíli a vzpomeň si, kdo ti je v životě nejbližší osobou, kdo o tobě ví naprosto všechno…kdo, zná tvoje touhy, radosti, lásky a požehnání? Kdo, tě nejvíce obdivuje? Kdo ví, na čem si rád/a pochutnáš?

Stále přemýšlíš? Krásná bytost v tobě ti poradí…Slyšíš ten šepot jemného hlasu?
Jsi to TY, má milá, můj milý…ty, se znáš nejlépe, ty, znáš všechno, co tě učiní radostnou bytostí. Tvá duše tě miluje, a tak si dovol, milovat i ty ji. Projevíš ji tak úctu, respekt a láska, bude najednou přítomná i vůči lidem v tvém okolí.

V tobě je ukryto to krásné tajemství, že sebeláska je klíčem ke šťastnému žití v naplněných vztazích.

Péčí o svá játra, právě v tomto období, podporujeme jejich činnost. Pokud jsou játra v oslabení, je dobré jim věnovat zvýšenou pozornost. Zarudnutí tváří, akné, neschopnost zhubnout, cukrovka, nedostatek energie, tlak v pravém podžebří, suchá pokožka, roztřepené nehty a vlasy, to je zlomek projevů nerovnováhy jater.

Stav naší sebelásky, je úzce spjat, se stavem našich jater a projevuje se i na fyzickém těle. Péčí o sebe, a to na všech úrovních (fyzické, psychické i duševní), vybalancujeme zdravotní stav do naprosté nádhery.

MANTRA DUBNA

Vnitřní pravdu posiluje víra.“

Mantra, která nás podpoří v tom, najít cestu k sebelásce a harmonizaci jednoho z nejdůležitějších orgánů. Pravda je lehká esence, která i když někdy bolí, nenese tíhu lží. Jak si, ale ustát pravdu, která je mnohdy pro ostatní nepochopitelná? Odpovědí je VÍRA. Především víra v sebe a své schopnosti, a také víra v to, že tvá PRAVDA bude pochopena a zabalena do objetí lásky.

S vděčností za celý tým LETOKRUHu, předávám tyto řádky právě Tobě, přeji ti, ať tě pravda a láska k sobě, přivede k vítězství, Ami.

Sleduj nás na instagramu a FB, kde se dozvíš vše, co pro Tebe chystáme.

INSTA: https://www.instagram.com/letokruh_brno/
FB: https://www.facebook.com/letokruh.