Ženská energie rozkvétá sebepéčí s kosmetikou Nobilis Tilia

V LETOKRUHu, jsme si výrobky od Nobilis Tilia velice oblíbily ba dokonce zamilovaly. Tým čtyř žen, které jsou si plně vědomy, že péče o sebe prohlubuje ženskost, napojení na svoje nitro a dokáže přitáhnout do života vše, co si z hloubi duše přejeme. Doporučujeme Vám produkty, které máme z většiny vyzkoušené a jsme s nimi naprosto a jedině spokojené.

Představte si pohlazení po tváři každý den ráno před zrcadlem. Zrcadlo, zrcadlo, kdo je na světě nejkrásnější? Každá žena, která o sebe pečuje s láskou. Vůně, které jsou v každém výrobku velice citlivě zvoleny, započnou den, který bude na vlně něžnosti, síly, sebevědomí…

Květové a pleťové vody, BB krémy (světlý a tmavý), odličovací mléko, krémy na pleť, čistící voda SALT, obnovující fáze, aknégel, tohle vše rozzáří jakoukoli tvář. Tvář, která patří té nejkrásnější Bohyni. :-)

Ochranná pomáda na rty a pomáda na opary zvláční a zbaví vás nepříjemností ze stresu. Vaše rty budou připomínat červené jahody, vždy připravené na polibek.

Intimní, sprchové gely, oleje a mycí krém smyjí z těla přebytečné starosti a pohladí vaši pokožku tím nejsmyslnějším dotekem, který vás mile doprovodí ke spánku.

Šampony, balzám, tužící sprej - každý typ vlasu se promění v lesklý šperk podtrhující ženskou energii.

Krémy na ruce, kaštanový gel, zvláčňující krém na nohy jsou tu pro úlevu. Vezmou těžkosti daleko za obzor. Žena, tak zůstane lehkou a křehkou květinou. Arnikový gel pro podrážděnou pokožku, když už jsou emoce viditelné i na povrchu. Kdy je, potřeba intenzivnější péče.

Parfémová voda a deodoranty - vůně, které zanechají krásnou stopu na cestě, po níž žena jde.

Tělové oleje vhodné k masáži a éterické oleje do aroma difuzérů vyživí a projasní všechny smysly, kůži i obal těla – auru.

Inhalační tyčinky šup s nimi do každé kabelky. Proti stresurýmě, nevolnosti a únavě… příprava na všechny situace. Pro osvěžení mysli pomůže ledový gel. Čistá hlava, čisté myšlenky, žádné domněnky. Eukalyptový balzám pro volný nádech a výdech, pro svobodu v každém okamžiku.

Dětská pomáda na rty, kojenecký olej na bříško, eukalyptový a intimní mycí balzám potěší Bětku, Amálku, Davídka či Jůlinku. Potěší zaručeně i maminku.

Mužská podpora, péče, pevnost a síla, to ženě pomáhá rozkvést ve kvítek jara. Kvítek jara plného lásky a úcty k muži. Sprchový gel, šampon, krém na obličej… pro muže bojovníka se srdcem na dlani.

S láskou a úctou k ženám i mužům vám předávám tyto řádky. Prosluněné dny, Ami. :-)