Umění laskavosti

Umění laskavosti

Velice si zakládáme na výběru dodavatelů, u produktů, které Vám ať už přes náš e-shop či v prodejně v Brně nabízíme. Společným jmenovatelem firmy Pleva a Purus Meda, a také nás samotných v Letokruhu, je jednoznačně laskavost a ochota pomoci lidem v jejich životosprávě a zdravém duchu.
Poznejte blíže rodinnou pospolitost podniků, které využívají svoje znalosti pro prospěch svých věrných zákazníků. 

PLEVA

Při procházení našeho malebného obchůdku, jsme, jak už je u nás známo, cítily, že je třeba obohatit police něčím novým, kvalitním a čerstvým pro oči všech, kteří nás navštíví online či osobně. Při brouzdání po internetu, jsme narazily na tento český skvost – PLEVA. K výrobě svých produktů používají výhradně český med. Specializací firmy je zpracování medu, mateří kašičky, včelího jedu, pylu a propolisu do podporujících včelích výrobků. Včelí jed upravují jako jediní v ČR.

PURUS MEDA

Při osobním růstu a vzdělávání, kdy absolvujete mnoho seminářů a různých kurzů narazíte na skvělé lidi. Štěstí stálo při nás, při jednom takovém setkání a narazily jsme na milého usměvavého muže. Znáte to, dáte se do řeči a najednou v řadách produktů v Letokruhu vynikají další kvalitní doplňky stravy vyrobené v ČR. Dlouholetá tradice a propojení s neustálým vývojem a krokem vpřed nás uchvátila a tuto podporu zdraví jsme připojily k naší „doplňkové rodině“ a uvedly ji v dokonalost. Většina produktů a kosmetických přípravků Purus meda obsahuje standardizovaný Propolis Moravia PM®, dále také tradiční české byliny či exotické rostliny. Zpracovat bylinu, tak aby poskytla to nejlepší ze sebe, chce pečlivou a citlivou práci, což technologie a přístup firmy naprosto splňuje.

Ve dnech, které přináší tato doba je více než krásné se mít na koho spolehnout a vědět, že si lze vybrat pro sebe to nejlepší. Obrovská síla je totiž v laskavosti lidí, kteří dělají svoji práci srdcem, a právě LASKAVOST je tématem měsíce března.

Pro zjemnění srdcí, nalezení klidu a odstranění hněvu z našeho těla, pomáhá síla laskavosti.

Jak si laskavost do srdce přitáhnout? Co takhle mantrou měsíce března! :-)))

„V mém srdci je místo pro všeobepínající laskavost k sobě i druhým.“

K měsíci březnu se také pojí orgán žlučník (párový orgán jater). Jarní očista, odlehčení stravy, fyzické cvičení, posílení vnitřní síly, podpora energie, správná funkce trávícího traktu, péče o sebe, doplnění vitamínů a volný čas – toto všechno, je náplní pro šťastný žlučník a tím také pro vás.

Pro další rady a tipy, „Jak na jarní harmonické nabití“ nás sledujte na našem instagramu či FB stránce – odkazy jsou níže. ????

https://www.instagram.com/letokruh_brno/

https://www.facebook.com/letokruh.

Krásné dny plné laskavosti v srdcích i žlučníku, Vám přeje celý tým LETOKRUHu.

PS:

Nabídku produktů PLEVA najdeš tady: https://www.letokruh.com/kosmetika-pleva/
Nabídku produktů PURUS MEDA najdeš tady: https://www.letokruh.com/purus-meda/